Naturupplevelser i Gästrikland

Ett projekt med stöd av Leader Gästrikebygden/EU,
vilket under temat Naturupplevelser med din egen kraft
ska göra naturen tillgänglig för det stora flertalet.

Naturupplevelsekartor


​​​​​​​Våra kartor gör det lätt och säkert att vistas i naturen med upplevelser för kropp och sinne.
NATURKRAFT GÄSTRIKLAND är en ideell förening med ett samlat utbud av produkter/aktiviteter, vilka har Naturupplevelser med din egen kraft som tema.
Föreningen Naturkraft Gästrikland har bildats med syfte att möjliggöra naturupplevelser och härlig motion för en bred allmänhet – till gagn för dig som privatperson eller som företagare inom turism.


Vad vill du uppleva.

Vandra, paddla, cykla eller något annat av vårat utbud.
Klicka på knappen Upplev Gästrikland.
Klicka på den symbol som passar dig.
Klicka på den tur du vill genomföra.
Klicka på Karta, kartan visas i PDF-format.
Skriv ut kartan.
Ladda hem den digitala google map kartan för rutten/leden till din mobil.

Erbjudanden

​​​​​​​Naturkraft Gästrikland erbjuder direkt nedladdning av PDF-kartor från vår hemsida. Dessutom kan du ladda ned digitala kartor i Google map format. PDF-kartan som man skriver ut på papper utgör tillsammans med den digitala kartan ett komplett underlag för att vandra, cykla eller paddla. PDF kartan visar ledens sträckning med rastplatser, besöksmål, kulturplatser etc. Den digitala kartan visar var du befinner dig på leden om du har laddat ned den i din mobil. 41 paddlingsområden visas detaljerat med iläggnings-platser, rastplatser, besöksmål och några även medfärdberskrivning.
​​​​​​​Se vidare under fliken Kartor.

Medlemsinfo/projekt


NATURUPPLEVELSER I GÄSTRIKLAND - ett fyraårigt utvecklingsprojekt med stöd av Leader Gästrikebygden har Föreningen nu startat ett projekt som ska öka möjligheterna för människor att få naturupplevelser. Temat är Natur-upplevelser med din egen kraft.
​​​​​​​
Projektet har också i syfte att ge företag och föreningar i besöksnäringen fler kunder och nya inkomster. Gästrika Gästrikland kan vi sätta som benämning på denna ambition, vilket också kan uttryckas som Gästrikland - naturupplevelse-destinationen.

Medlemspresentationer

Under denna rubrik är förenings- och företagsmedlemmar välkomna att ge information om sin verksamhet. Sänd ett meil till info@naturkraft-gestrikland.se och begär information om förfarandet.

Facebook

Instagram