Hämta Kartor

över leder och områden med aktiviteter och upplevelser.

Vilken upplevelse söker du karta för?

Vandring

Cykling

Paddling

Skridsko

Skidturer

Kulturen

Digitala kartor

Kartformat

Kartblad som PDF-filer för utskrift.
Kartblad med information om leders sträckningar, rastplatser, sevärdheter och service hämtar du hem från hemsidan under fliken Kartor. Tryck på länken för det kartblad du önskar skriva ut!
Ha alltid en papperskarta med dig på turen!

Digitalt utförande av lederna.
De leder som finns som PDF-kartblad finns i även tillgängliga digitalt i Naturkartan. Det digitala utförandet saknar den utförliga tilläggsinformationen som PDF-bladen visar.


Naturkartan Gästrikland

Naturkartan Gästrikland är din guide till naturen.Här hittar du vandringsleder  naturreservat, badplatser, motionsspår och massor av andra spännande och vackra platser att besöka.
​​​​​​​GPS-information finns på NATURKARTAN,  https://naturkartan.se/sv/gastrikland.

Naturkartan visar var du befinner dig på leden om du har laddat ned den i din mobil, (APP Naturkartan), och har Plats sökning påkopplad. Det är en värdefull komplettering till papperskartan.

Kartor gratis

Vi har lagt ned hundratals timmar på att ta fram våra kartguider över vandring, paddling, cykling och skridskoåkning. Nya tillkommer successivt.
Tycker du att vår service – med kartor, information om evenemang m.m. – är värdefull så är du välkommen att ge föreningen ett stöd som medlem eller med ett bidrag. Använd då Swish-konto 1230426296 eller Bankgiro 896-7572!
Ange ditt namn och din e-postadress vid betalning!

​​​​​​​Som medlem i Naturkraft Gästrikland får du meddelande per mejl varje gång en karta har förändrats eller en ny tillkommit. Även andra fördelar finns med ett medlemskap.
​​​​​​​BLI MEDLEM