Hämta Kartor

över leder och områden med aktiviteter och upplevelser.

Vilken upplevelse söker du karta för?

Vandring

Cykling

Paddling

Skridsko

Skidturer

Kulturen

Digitala kartor

Kartformat

Kartblad som PDF-filer för utskrift.
Kartblad med information om leders sträckningar, rastplatser, sevärdheter och service hämtar du hem från hemsidan under fliken Kartor. Tryck på länken för det kartblad du önskar skriva ut!
Ha alltid en papperskarta med dig på turen!

Digitalt utförande av lederna.
De leder som finns som PDF-kartblad finns i stor utsträckning även tillgängliga digitalt – som Google Map filer. Det digitala utförandet saknar den tilläggsinformation som PDF-bladen visar. Den digitala kartan visar var du befinner dig på leden om du har laddat ned den i din mobil och har Plats sökning påkopplad. Det kan vara en värdefull komplettering till papperskartan.
 
REKOMMENDATION
Om leden inte finns digitalt rekommenderar vi att du har appen Topo Gps nedladdad i din mobiltelefon. Då kan du lätt se var du befinner dig på kartan – värdefullt om du är tveksam vid vägval.


Naturkartan (kommer inom kort)

Naturkartan är din guide till naturen.Här hittar du vandringsleder  naturreservat, badplatser, motionsspår och massor av andra spännande och vackra platser att besöka.
​​​​​​​Naturkraft kommer i framtiden att lägga in sina kartor i Naturkartan Gästrikland.

Kartor gratis

Vi har lagt ned hundratals timmar på att ta fram våra kartguider över vandring, paddling, cykling och skridskoåkning. Nya tillkommer successivt.
Tycker du att vår service – med kartor, information om evenemang m.m. – är värdefull så är du välkommen att ge föreningen ett stöd som medlem eller med ett bidrag. Använd då Swish-konto 1230426296 eller Bankgiro 896-7572!
Ange ditt namn och din e-postadress vid betalning!

​​​​​​​Som medlem i Naturkraft Gästrikland får du meddelande per mejl varje gång en karta har förändrats eller en ny tillkommit. Även andra fördelar finns med ett medlemskap.
​​​​​​​BLI MEDLEM