Hämta Kartor

över leder och områden med aktiviteter och upplevelser.

Vilken upplevelse söker du karta för?

Vandring

Cykling

Paddling

Skridsko

Skidturer

Kulturen

Digitala kartor

Kartformat

Kartblad som PDF-filer för utskrift.
Kartblad med information om leders sträckningar, rastplatser, sevärdheter och service hämtar du hem från hemsidan under fliken Kartor. Tryck på länken för det kartblad du önskar skriva ut!
Ha alltid en papperskarta med dig på turen!

Digitalt utförande av lederna.
De leder som finns som PDF-kartblad finns i även tillgängliga digitalt i Naturkartan Gästrikland. Det digitala utförandet saknar den utförliga tilläggsinformationen som PDF-bladen visar.


Naturkartan Gästrikland

Naturkartan Gästrikland är din guide till naturen.Här hittar du vandringsleder  naturreservat, badplatser, motionsspår och massor av andra spännande och vackra platser att besöka.
​​​​​​​GPS-information finns på NATURKARTAN,  https://naturkartan.se/sv/naturkraftgastrikland .

Naturkartan visar var du befinner dig på leden om du har laddat ned den i din mobil, (APP Naturkartan), och har Plats sökning påkopplad. Det är en värdefull komplettering till papperskartan.

Kartservice

Föreningen har lagt ned hundratals timmar på att ta fram våra utskrivningsbra kartguider i pdf-format över vandring, paddling, cykling, skid-  och skridskoåkning. Nya tillkommer successivt.
Nyligen har vi köpt licens till Naturkartan och skapat Naturkartan Gästrikland, https://naturkartan.se/sv/naturkraftgastrikland, för att ytterligare förbättra tillgängligheten till vår vackra natur. Den kostar föreningen 45 000 per år i servicekostnad + allt arbete med att lägga in leder m.m. För att kunna bibehålla kartservice på nuvarande nivå och vidarutveckla med ytterligare leder så ser vi oss tvingade att ta betalt för denna service.


Servicekostnad
För alla 200 pdf-kartor och för Naturkartan Gästrikland begär vi endast 300 kr. Använd då Swish-konto 1230426296 eller Bankgiro 896-7572   Ange ditt namn och din e-postadress vid betalning!

​​​​​​​Företag och myndigheter rekommenderar vi att – med personal- och hälsovårdande syfte – tillhandahålla sina medarbetare kartorna gratis genom en överenskommelse med Naturkraft Gästrikland.